Monday, March 23, 2009

::Di"tag" Kak Zahirah..Arigatou..::

Beribu-ribu bunga sakura untuk kak Zahirah..ARIGATOU!!


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..


Kali pertama bermain dengan permainan "TAG"..Maafkan ku kakanda Zahirah kerana lambat menjawab..Semalaman lappy saya berehat, kepenatan katanya :P...


****************************************

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atasuntuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikanaward ini kepada anda.


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnyadan menyatakan nama mereka di blog anda.


5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka
telah di tag.

*****************************************

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikanaward ini kepada anda.

>> Kak Zahirah Zahid a.k.a http://akudankatarsis.blogspot.com..Pertama kali mengenali beliau sebelum tiba di Morocco lagi. Orang pertama yang panggil saya Shinchan. Saya pun tak tau kenapa. Seorang yang comel (opss salah la) jelita, penyayang dan baik hati.



3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

>> Susahnya soalan ni kak Zahirah :P Saya jawab 5 fakta dan 5 hobi..ok kan?

Fakta tentang diri saya:

1. Saya dilahirkan di Selangor dan dibesarkan di Negeri Sembilan.

2. Nama mak saya Siti Manariah Hj Ghazali. Abah saya Ariaff Othman

3. Saya anak ke-5 daripada 6 orang adik beradik. Anak perempuan pertama dan terakhir dalam
keluarga.

4. Bercita-cita mahu menjadi pakar forensik. Tapi buat masa ni rasanya cita-cita ini amatlah
tidak releven dan sememangnya telah ditukar. Cita-cita saya mahu menjadi insan yang
mampu memberi manfaat kepada insan lain InsyaAllah.

5. Sukakan warna Ungu kemudian Merah Jambu dan Hijau dan warna-warna pelangi..

Hobi saya??

1. Saya suka bersukan. Bola Jaring. Team saya pernah menjuarai MSS N.Sembilan. Tennis. Ranking ke5 Negeri Sembilan. Walaupun sekolah kami tidak dibantu oleh jurulatih professional. Saya suka jogging. Kalau dulu mesti ada masa untuk jongging dengan kawan-kawan. Bagi saya bersukan boleh beri saya semangat, hilangkan tension dan lupakan segala masalah.

2. Saya suka dengar cerita-cerita dari mak saya walaupun saya dah dengar banyak kali. Rindunya nak dengar mak saya cerita-cerita lagi.

3. Suka suka dengar ceramah-ceramah terutama ceramah motivasi.

4. Saya suka duk lama-lama kat kuliah. Sebab saya tahu yang saya akan merindui kuliah Ain Chock saya.

5. Saya suka dengar lagu-lagu nasyid (irsyadus sufi:P)

**********************************************

Maafkan saya andaikata jawapan saya terlalu simple:P Mekacih kak zahirah kerana men"tag" saya..Saya tak berniat untuk beri tag ini kepada sesiapa kerana saya masih baru dalam dunia blog ini dan kawan-kawan blogger adalah hanya sekitar morocco dan saya pasti mereka pun telah di"tag"...apepun saya menjawap dengan perasaan yang gembira walaupun terasa agak skema sikit kan?? dan mekacih lagi sekali kak zahirah.Arigatou...

3 comments: